Amenajari spatii de joaca la cheie

Pe langa gama variata de echipamente profesionale destinate spatiilor de joaca pentru copii, iti oferim si amenajari spatii de joaca la cheie, integrate cu toate elementele necesare unei astfel de locatii, precum: structuri modulare, trasee de aventura, tiroliene, trambuline, tobogane, jucarii soft play pentru copiii cu varsta 0-3 ani, echipamente electrice interactive, mese, scaune, gardulet de plastic, covorase si tot ce mai este necesar pentru ca joaca, distractia si siguranta copiilor sa fie la cote maxime.

Pentru fiecare loc de joaca venim in intampinarea dorintelor si preferintelor tale cu propuneri grafice si simulari 3D astfel incat sa exploram la maxim oportunitatile oferite de spatiul alocat. Inca din faza de proiectare tinem cont de amplasarea optima a echipamentelor in functie de varsta copiilor si de tipul activitatilor desfasurate, de zona dedicata socializarii si relaxarii parintilor, de spatiul necesar organizarii petrecerilor sau atelierelor tematice. Avem o experienta de peste 10 ani in astfel de amenajari spatii de joaca la cheie, si stim ca fiecare detaliu conteaza!

Mai jos gasesti cateva variante de amenajari spatii de joaca la cheie pentru suprafete cuprinse intre 75 mp si 160 mp. Iti poti face o idee despre componentele unei amenajari, dispunerea echipamentelor in suprafata data si costul aferent. Sunt idei de la care putem porni discutia in amenajarea la cheie a unui spatiu de joaca fix asa cum ti-l doresti tu!

Contacteaza-ne sa dam viata visului tau!

Urmareste- ne pe: