Blog Amenajari Spatii Joaca PlayzoneConcept

Blog Playzone Concept

Iti oferim aici noutati din domeniu sau din activitatea noastra, povesti de succes, surse de inspiratie, sfaturile specialistilor si informatii de calitate despre amenajarea spatiilor de joaca de interior si de exterior! 

Inspira-te din spatiile de joaca pe care le-am amenajat

Siguranta si calitate

Siguranta locului de joaca este prioritara pentru noi, de aceea produsele noastre pun accent pe calitatea, pe alinierea la normele si cerintele impuse pe piata europeana, certificarea celor mai inalte standarde de calitate si siguranta.

Toate produsele sunt supuse unor teste riguroase, materialele folosite sunt rezistente, sigure, non-toxice, nu se deformeaza in timp, nu isi pierd culoarea sau proprietatile si sunt imbracate intr-un invelis moale care protejeaza in momentul impactului.
 
 
 

Inovatie

Succesul afacerilor in domeniul locurilor de joaca se bazeaza in egala masura pe ceea ce se numeste Factorul Distractie!

Capacitatea de a construi un loc de joaca cu echipamente mai noi si mai ofertante decat cele existente deja pe piata, de a crea varietate si diversitate, sta la baza succesului si continuitatii afacerii.

Producatorii cu care colaboram isi perfectioneaza constant portofoliu de produse, lansand constant modele de echipamente cu functii noi, design imbunatatit, inovator, in culori mai variate si mai atragatoare.

Profesionalism

Tratam fiecare proiect ca fiind individual, raspundem cu rapiditate pentru ca intelegem lipsa de timp a clientilor sau presiunea impusa de sarcinile conexe infiintarii unui spatiu de joaca.

Garantam raspunsul la orice solicitare in maxim 24 de ore si abordam cu seriozitate si deschidere propunerile, preferintele, sugestiile dumneavoastra.

Suntem disponibili pentru a ne deplasa personal la locatia dumneavoastra pentru masuratori, sugestii de amplasare, configurarea intregului proiect.

Ne asumam responsabilitatea

Amenajam spatiul de joaca perfect functional, conform cu standardele europene EN1176 si EN1177, atat pentru copii, cat si pentru adulti, fara compromisuri in ceea ce priveste calitatea si functionalitatea. Ne asumam intreaga responsabilitate pentru livrarile noastre, inclusiv materialele, componentele, echipamentele si lucrarile de instalare, pe toata durata perioadei de garantie.

La finalizarea amenajarii, iti vom inmana un manual de reguli de exploatare si de functionare a locului de joaca. De asemenea, iti vom propune si un program de mentenanta, incluzand aici un plan de interventii planificate, pentru a pastra perfect functional spatiul de joaca, prelungind durata de viata a acestuia astfel incat sa beneficiezi la maxim de investitia ta.

Echipamentele oferite de Playzone Concept sunt produse conform standardelor internationale de calitate si siguranta la locul de joaca
Urmareste- ne pe: