Politica de confidentialitate

Firma Playzonne Concept este proprietarul site-ului playzoneconcept.ro.

Aceasta pagina informeaza vizitatorii site-ului www.playzoneconcept.ro cu privire la colectarea, folosirea si afisarea datelor personale pe durata vizitarii site-ului. Folosim aceste date pentru a imbunatati serviciile oferite de catre firma noatra vizitatorilor si partenerilor nostri.

Colectarea si folosirea informatiilor

Colectam tipuri diferite de informatii pentru a imbunatati serviciile oferite de playzoneconcept.ro si pentru a oferi o experienta placuta de navigare

Tipuri de date colectate

Date personale

Pe durata folosirii site-ului playzoneconcept.ro, veti putea fi solicitat sa introduceti anumite informatii care va fac identificabili in vederea contactarii (“‘Date personale”). Aceste informatii includ:

  • Adresa de email
  • Numele si prenumele
  • Numar de telefon
  • Adresa, cod postal
  • Date de navigare

Date de navigare

Datele de navigare sunt informatii care ne arata cum, cand si de unde a fost accesat site-ul nostru. De exemplu: IP-ul de la care ne accesati, tipul de browser, versiunea browser-ului, paginile site-ului nostru pe care le accesati, durata accesarii etc.

Cookies

Folosim cookies pentru a urmari activitatea pe site-ul nostru. Un “Internet Cookie” (termen cunoscut si ca “browser cookie” sau “HTTP cookie” sau pur si simplu”cookie” ) este un fisier de mici dimensiuni, format din litere si numere, care va fi stocat pe computerul, terminalul mobil sau alte echipamente ale unui utilizator de pe care se acceseaza Internetul. Cookie-ul este instalat prin solicitarea emisa de catre un web-server unui browser (ex: Internet Explorer, Chrome) si este complet “pasiv” (nu contine programe software, virusi sau spyware si nu poate accesa informatiile de pe hard driveul utilizatorului). Un cookie este format din 2 parti: numele si continutul sau valoarea cookie-ului. Mai mult, durata de existenta a unui cookie este determinata; tehnic, doar webserverul care a trimis cookie-ul il poate accesa din nou in momentul in care un utilizator se intoarce pe website-ul asociat webserverului respectiv.

Ne straduim continuu sa imbunatatim website-ul. Pentru a face acest lucru folosim Google Analytics pentru a analiza comportamentul utilizatorilor la un nivel anonim si agregat. De asemenea, permitem instrumentului nostru de analiza web, Google Analytics, sa plasam si sa gestionam cookie-uri pe acest website. Statisticile sunt utilizate pentru a imbunatati experienta utilizatorilor acestui website. 

Daca nu doriti sa acceptati cookie-urile, puteti schimba setarile browserului dvs web pentru a refuza automat stocarea cookie-urilor sau pentru a va informa cand un website doreste sa stocheze cookie-urile pe computer. Cookie-urile stocate anterior pot fi, de asemenea, sterse prin browserul web. Va rugam sa retineti ca anumite zone si functii de pe acest site necesita cookie-uri si pot sa nu functioneze daca cookie-urile sunt sterse sau respinse.

Cookie-urile in sine nu solicita informatii cu caracter personal pentru a putea fi utilizate si, in cele mai multe cazuri, nu identifica personal utilizatorii de internet.

Cookie-urile joaca un rol important in facilitarea accesului si livrarii multiplelor servicii, de care utilizatorul se bucura pe internet, cum ar fi:

  • Personalizarea anumitor setari precum: limba in care este vizualizat un site, moneda in care se exprima anumite preturi sau tarife, pastrarea optiunilor pentru diverse produse (masuri, alte detalii etc) in cosul de cumparaturi (si memorarea acestor optiuni) – generandu-se astfel flexibilitatea “cosului de cumparaturi” (accesarea preferintelor vechi prin accesarea butonului “inainte” si “inapoi”)
  • Cookie-urile ofera detinatorilor de site-uri un feedback valoros asupra modului cum sunt utilizate site-urile lor de catre utilizatori, astfel incat sa le poata face si mai eficiente si mai accesibile pentru utilizatori.
  • Permit aplicatiilor multimedia sau de alt tip de pe alte site-uri sa fie incluse intr-un anumit site pentru a crea o experienta de navigare mai valoroasa, mai utila si mai placuta;
  • Imbunatatesc eficienta publicitatii online.

Exemple de cookies:

  • Cookies-uri de sesiune – acestea sunt stocate temporar in dosarul de cookie-uri al browserului web pentru ca acesta sa le memoreze pana cand utilizatorul iese de pe web-siteul respectiv sau inchide fereastra browserului ( ex: in momentul logarii/delogarii pe un cont de webmail sau pe retele de socializare).
  • Cookies-uri persistente – Acestea sunt stocate pe hard-drive-ul unui computer sau echipament (si in general depinde de durata de viata prestabilita pentru cookie). Cookie-urile persistente le includ si pe cele plasate de un alt website decat cel pe care il viziteaza utilizatorul la momentul respectiv – cunoscute sub numele de ‘third party cookies’ (cookieuri plasate de terti) – care pot fi folosite in mod anonim pentru a memora interesele unui utilizator, astfel incat sa fie livrata publicitate cat mai relevanta pentru utilizatori.

Folosirea datelor

Playzonne Concept poate folosi datele colectate pentru:

  • Mentinerea site-ului
  • Notificarea vizitatorilor despre schimbarile care pot aparea pe site
  • Pentru a oferi asistenta si suport clientilor
  • Pentru a furniza analize sau informatii valoroase utilizatorilor
  • Pentru a putea imbunatati Serviciul
  • Pentru a monitoriza utilizarea Serviciului
  • Pentru a detecta, preveni si rezolva problemele tehnice

Transferul datelor

Informatiile dvs., inclusiv datele personale ar putea fi transferate si stocate pe computere sau servere aflate in Uniunea Europeana in afara Romaniei. Playzonne Concept va lua toate masurile necesare ca datele dvs. personale sa fie tratate conform GDPR.

Divulgarea datelor personale

Cerinte legale

Pentru indeplinirea scopurilor de prelucrare, Playzone Concept poate dezvalui datele dumneavoastra catre parteneri, catre terte persoane sau entitati care sprijina Playzone Concept in desfasurarea activitatii prin intermediul Site-ului (de exemplu firme de curierat, furnizori de servicii IT), ori catre autoritatile publice centrale/locale, in urmatoarele cazuri exemplificativ enumerate:

  • pentru administrarea Site-ului;
  • in situatiile in care aceasta comunicare ar fi necesara pentru atribuirea de premii sau alte facilitati persoanelor vizate, obtinute ca urmare a participarii lor la diverse campanii promotionale organizate de catre Playzone Concept prin intermediul Site-ului;
  • pentru mentinerea, personalizarea si imbunatatirea Site-ului si a serviciilor derulate prin intermediul lui;
  • pentru efectuarea analizei datelor, testarea si cercetarea, monitorizarea tendintelor de utilizare si activitate, dezvoltarea caracteristicilor de siguranta si autentificarea utilizatorilor;
  • pentru transmiterea de comunicari comerciale de marketing, in conditiile si limitele prevazute de lege;
  • atunci când dezvaluirea datelor cu caracter personal este prevazuta de lege etc.

Playzonne Concept va poate dezvalui datele dvs. personale in convingerea ca aceasta actiune este necesara, in urmatoarele cazuri:

  • Sa respecte o obligatie legala
  • Pentru a proteja si apara drepturile sau proprietatea intelectuala a Playzonne Concept
  • Pentru a preveni sau a investiga posibilele nereguli in legatura cu site-ul
  • Pentru a proteja siguranta personala a utilizatorilor site-ului
  • Pentru a proteja impotriva raspunderii legale

Drepturile de care beneficiati

In conditiile prevazute de legislatia in materia prelucrarii datelor cu caracter personal, in calitate de persoane vizate, beneficiati de urmatoarele drepturi:

  • dreptul la informare, respectiv dreptul de a primi detalii privind activitatile de prelucrare efectuate de catre Playzone Concept, conform celor descrise in prezentul document;
  • dreptul de acces la date, respectiv dreptul de a obtine confirmarea din partea Playzone Concept cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal, precum si detalii privind activitatile de prelucrare precum modalitatea in care sunt prelucrate datele, scopul in care se face prelucrarea, destinatarii sau categoriile de destinatari ai datelor, etc;
  • dreptul la rectificare, respectiv dreptul de a obtine corectarea, fara intarzieri justificate, de catre Playzone Concept a datelor cu caracter personal inexacte/ nejustificate, precum si completarea datelor incomplete; Rectificarea/ completarea va fi comunicata fiecarui destinatar la care au fost transmise datele, cu exceptia cazului in care acest lucru se dovedeste imposibil sau presupune eforturi disproportionate.
  • dreptul la stergerea datelor, fara intarzieri nejustificate, („dreptul de a fi uitat”), in cazul in care se aplica unul dintre urmatoarele motive:
    • acestea nu mai sunt necesare pentru indeplinirea scopurilor pentru care au fost colectate sau prelucrate;
    • in cazul in care este retras consimtamantul si nu exista niciun alt temei juridic pentru prelucrare;
    • in cazul in care persoana vizata se opune prelucrarii si nu exista motive legitime care sa prevaleze;
    • in cazul in care datele cu caracter personal au fost prelucrate ilegal;
    • in cazul in care datele cu caracter personal trebuie sterse pentru respectarea unei obligatii legale;
    • datele cu caracter personal au fost colectate in legatura cu oferirea de servicii ale societatii informationale conform dreptului Uniunii sau al dreptului intern sub incidenta caruia se afla operatorul.
    • Este posibil ca, in urma solicitarii de stergere a datelor, Playzone Concept sa anonimizeze aceste date (lipsindu-le astfel de caracterul personal) si sa continue in aceste conditii prelucrarea pentru scopuri statistice;
  • dreptul la restrictionarea prelucrarii in masura in care:
    • persoana contesta exactitatea datelor, pe o perioada care ne permite verificarea corectitudinii datelor;
    • prelucrarea este ilegala, iar persoana vizata se opune stergerii datelor cu caracter personal, solicitand in schimb restrictionarea utilizarii lor;
    • operatorul nu mai are nevoie de datele cu caracter personal in scopul prelucrarii, dar persoana vizata i le solicita pentru constatarea, exercitarea sau apararea unui drept in instanta; sau
    • persoana vizata s-a opus prelucrarii (altele decat cele de marketing direct), pentru intervalul de timp in care se verifica daca drepturile legitime ale operatorului prevaleaza asupra celor ale persoanei vizate.
    • dreptul la portabilitatea datelor, respectiv (i) dreptul de a primi datele cu caracter personal intr-o modalitate structurata, folosita in mod obisnuit si intr-un format usor de citit, precum si (ii) dreptul ca aceste date sa fie transmise de catre Playzone Concept catre alt operator de date, in masura in care sunt indeplinite conditiile prevazute de lege;
  • dreptul la opozitie – in ceea ce priveste activitatile de prelucrare se poate exercita prin transmiterea unei solicitari conform celor indicate mai jos;
    • in orice moment, din motive legate de situatia particulara in care se afla persoana vizata, ca datele care o vizeaza sa fie prelucrate in temeiul interesului legitim al Playzone Concept sau in temeiul interesului public, cu exceptia cazurilor in care Playzone Concept poate demonstra ca are motive legitime si imperioase care justifica prelucarea si care prevaleaza asupra intereselor, drepturilor si libertatilor persoanelor vizate sau ca scopul este constatarea, exercitarea sau apararea unui drept in instanta;
    • in orice moment, in mod gratuit si fara nicio justificare, ca datele care o vizeaza sa fie prelucrate in scop de marketing direct.
  • dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale automate, respectiv dreptul de a nu fi subiectul unei decizii luate numai pe baza unor activitati de prelucrare automate, inclusiv crearea de profiluri, care produce efecte juridice care privesc persoana vizata sau o afecteaza in mod similar intr-o masura semnificativa;
  • dreptul de a va adresa Autoritatii Nationale de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal sau instantelor competente, in masura in care considerati necesar.

Securitatea datelor

Siguranta datelor dvs. este importanta pentru noi, dar nu uitati ca nici o metoda de transmitere prin Internet sau o metoda de stocare electronica nu este 100% sigura. In timp ce ne straduim sa folosim mijloace acceptabile din punct de vedere comercial pentru a va proteja datele personale, nu putem garanta securitatea sa absoluta.

Prestatori de servicii

Putem angaja companii si persoane terte sa faciliteze Serviciile noastre (“Furnizori de servicii”), sa administreze site-ul in numele nostru.

Linkuri to alte site-uri

Site-ul nostru poate contine legaturi catre alte site-uri care nu sunt operate de noi. Daca dati clic pe un link de la o terta parte, veti fi directionat catre site-ul tertei parti. Va sfatuim  sa examinati Politica de confidentialitate a fiecarui site pe care il vizitati.

Nu avem control si nu ne asumam nicio responsabilitate pentru continutul, politicile de confidentialitate sau practicile site-urilor sau serviciilor tertilor.

Schimbari in reglementarile GDPR

Putem actualiza Politica de confidentialitate cand apar schimbari in reglementarile GDPR. Va vom notifica despre orice modificare prin publicarea noii Politici de confidentialitate pe aceasta pagina. Va recomandam sa vizualizati periodic aceasta Politica de Confidentialitate pentru orice modificare. 

Contactati-ne

Pentru orice intrebari suplimentare cu privire la modul in care datele cu caracter personal sunt prelucrate si pentru a va exercita drepturile mentionate mai sus, va rugam sa va adresati la adresa de email:  playzoneconcept@yahoo.com.


Inspira-te din spatiile de joaca pe care le-am amenajat

Urmareste- ne pe: