Cuburi magnetice 3D interior

Dezvolta abilitatile cognitive ale copiilor de toate varstele, gandirea logica, vederea in spatiu, intuitia, dexteritatea, atentia, creativitatea si imaginatia. Ajuta bebelusii si copiii mici sa invete culorile si formele geometrice, dezvoltand coordonarea ochi – mana.

Cuburile magnetice 3D exploreaza incredibilul potential pentru joaca si distractie al magnetismului, fiind echipate cu magneti nedomim puternici care permit realizarea de mini cladiri, poduri, figuri abstracte sau creatii amuzante. Posibilitatile de imbinare a cuburilor si de realizare a formelor sunt nelimitate. Si totul tine doar de imaginatie, curiozitate si creativitate!

Sunt ideale pentru a fi utilizate atat in cadrul spatiilor de joaca de interior, cat si la gradinite, crese, after school-uri sau chiar acasa, pentru diverse activitati educative, terapeutice sau de distractie. Cuburile magnetice 3D incurajeaza copiii sa lucreze in echipa pentru a crea structuri complexe, dezvoltandu-le astfel abilitatile de comunicare si de socializare.

Datorita proprietatilor sale, dimensiunilor si materialelor din care sunt confectionate, cuburile magnetice 3D sunt folosite cu succes si de catre psiho-terapeuti pentru tratarea diferitelor afectiuni ale copiilor cu dizabilitati.

Bucura-te de transformari magice, cu seturile de cuburi magnetice 3D!

Construieste-ti visul! Da frau liber imaginatiei si creativitatii!

Bucura-te de transformari magice, cu seturile de cuburi magnetice 3D! Vezi galeria de imagini cu exemple de constructii din cuburi 3D, pentru diferite tipuri de aplicatii si domenii!

Video

Cuburi magnetice 3D pentru spatii de joaca interior – Prezentare

Cuburi magnetice 3D –  Creativitate in familie

PlayzoneConcept-JollyHeap - Aranjament cuburi magnetice 3D

Cuburi magnetice 3D – Aplicatii in Fizioterapie si Terapia de integrare senzoriala

Urmareste- ne pe: