Playzone concept - Servicii - Asigurarea calitatii

Suntem o echipa de specialisti cu inalta calificare, a carei misiune este sa construiasca proiectul potrivit pentru clientul potrivit.

De peste 10 ani amenajam proiecte “la cheie” si transformam orice spatiu fara personalitate intr-un loc de joaca magic, pe care il viseaza orice copil.

Cu noi vei investi intotdeauna inteligent astfel incat costul investitiei sa fie intotdeauna mai mic decat costul beneficiilor generate.

Suntem o echipa de specialisti cu inalta calificare, a carei misiune este sa construiasca proiectul potrivit pentru clientul potrivit.

De peste 10 ani amenajam proiecte “la cheie” si transformam orice spatiu fara personalitate intr-un loc de joaca magic, pe care il viseaza orice copil.

Cu noi vei investi intotdeauna inteligent astfel incat costul investitiei sa fie intotdeauna mai mic decat costul beneficiilor generate.

Oferim solutii integrate, cu livrare “la cheie”

De peste 10 ani, amenajam la cheie spatii de joaca de interior sau exterior cu echipamente profesionale, pentru gradinite, scoli, restaurante, mall-uri, zone de agrement si divertisment, hoteluri sau pensiuni, ansambluri rezidentiale, parcuri publice sau private. Ne dedicam cu pricepere si daruire, punem suflet si suntem atenti la cele mai mici detalii ale fiecarui spatiu de joaca amenajat, oferind cea mai buna calitate, finisaje impecabile, dotari inovatoare si moderne.

Un spatiu de joaca perfect functional inseamna mai mult decat simple echipamente pozitionate in suprafata data. Playzone Concept iti ofera servicii integrate de la A la Z, pornind de la consultanta initiala pana la amenajarea finala. Fie ca vorbim despre un spatiu de joaca de interior sau de exterior, suprafata disponibila trebuie privita in ansamblul ei si configurata optim, tinand cont de o varietate de factori precum:

  • amplasamentul si accesibilitatea
  • suprafata disponibila
  • categoriile de varsta si numarul copiilor care vor beneficia de acel loc
  • obiectivele urmarite
  • incadrarea armonioasa in ambientul si arhitectura de ansamblu a spatiului
  • tematica dorita, stilul si cromatica elementelor care urmeaza a fi amplasate

In urma discutiilor initiale pe care le avem, specialistii nostri analizeaza toate optiunile, dau frau liber creativitatii, combina elementele si structurile modulare astfel incat sa transpuna ideile in planuri fezabile. Cele mai potrivite propuneri sunt “impachetate” in prezentari finale, fiecare cu o poveste in spate, cu un concept integrat, oferindu-ti o viziune de ansamblu asupra variantelor, costurilor si graficului de implementare.

Pentru fiecare loc de joaca venim in intampinarea dorintelor si preferintelor tale cu propuneri grafice si simulari 3D astfel incat sa exploram la maxim oportunitatile oferite de spatiul alocat.  Ne deplasam la fata locului, facem masuratori exacte, ne sfatuim cu tine, tinem cont de obiectivele de business pe care le vizezi si analizam cu atentie fiecare detaliu in parte. 

Daca bugetul trebuie sa fie mentinut neaparat la un anumit nivel, suntem intotdeauna pregatiti cu propuneri alternative. Ne adaptam solicitarilor si gasim cele mai potrivite solutii pentru tine.

Amenajari spatii joaca exterior

Imposibilul devine intotdeauna posibil

Ne plac provocarile si nu exista proiect caruia sa nu ii gasim o solutie optima. Suntem importatori directi ai unora dintre cei mai mari producatori la nivel mondial de echipamente destinate spatiilor de joaca interioare si exterioare. 

Avem capacitatea de a-ti oferi o gama foarte variata de echipamente individuale si structuri modulare in orice configuratie, pe orice dimensiune sau structura a spatiului alocat, pe tematicile dorite, in culori standard sau personalizate. Portofoliul de produse cuprinde cele mai noi concepte de echipamente de joaca aparute pe piata, menite sa dezvolte creativitatea, imaginatia, motricitatea si personalitatea copiilor.

Revenim cu drag pentru servicii de revizie si mentenanta in spatiile de joaca amenajate si gasim atat de multa bucurie si fericire in ochii copiilor care isi petrec ore in sir la joaca, incat ne molipsim si noi. Cu toate ca aceste spatii sunt utilizate zilnic de zeci si sute de copii, culorile si materialele echipamentelor sunt ca la inceput, fara deteriorari, fara decolorari. Ni se confirma calitatea si durabilitatea echipamentelor pe care le-am amenajat, a finisajelor si a montajului executat impecabil de catre specialistii Playzone Concept. Parca nici nu au trecut ani de cand au fost date in folosinta. Pentru ca amenajam spatii de joaca, cu suflet si profesionalism. Si pentru ca ne selectam furnizorii cu atentie si responsabilitate.

Siguranta si calitate

Siguranta locului de joaca este prioritara pentru noi, de aceea produsele noastre pun accent pe calitatea, pe alinierea la normele si cerintele impuse pe piata europeana, certificarea celor mai inalte standarde de calitate si siguranta.

Toate produsele sunt supuse unor teste riguroase, materialele folosite sunt rezistente, sigure, non-toxice, nu se deformeaza in timp, nu isi pierd culoarea sau proprietatile si sunt imbracate intr-un un invelis moale care protejeaza in momentul impactului.
 
 
 

Inovatie

Succesul afacerilor in domeniul locurilor de joaca se bazeaza in egala masura pe ceea ce se numeste Factorul Distractie!

Capacitatea de a construi un loc de joaca cu echipamente mai noi si mai ofertante decat cele existente deja pe piata, de a crea varietate si diversitate, sta la baza succesului si continuitatii afacerii.

Producatorii cu care colaboram isi perfectioneaza constant portofoliu de produse, lansand constant modele de echipamente cu functii noi, design imbunatatit, inovator, in culori mai variate si mai atragatoare.

Profesionalism

Tratam fiecare proiect ca fiind individual, raspundem cu rapiditate pentru ca intelegem lipsa de timp a clientilor sau presiunea impusa de sarcinile conexe infiintarii unui spatiu de joaca.

Garantam raspunsul la orice solicitare in maxim 24 de ore si abordam cu seriozitate si deschidere propunerile, preferintele, sugestiile dumneavoastra.

Suntem disponibili pentru a ne deplasa personal la locatia dumneavoastra pentru masuratori, sugestii de amplasare, configurarea intregului proiect.

Ne asumam responsabilitatea

Amenajam spatiul de joaca perfect functional, conform cu standardele europene EN1176 si EN1177, atat pentru copii, cat si pentru adulti, fara compromisuri in ceea ce priveste calitatea si functionalitatea. Ne asumam intreaga responsabilitate pentru livrarile noastre, inclusiv materialele, componentele, echipamentele si lucrarile de instalare, pe toata durata perioadei de garantie.

La finalizarea amenajarii, iti vom inmana un manual de reguli de exploatare si de functionare a locului de joaca. De asemenea, iti vom propune si un program de mentenanta, incluzand aici un plan de interventii planificate, pentru a pastra perfect functional spatiul de joaca, prelungind durata de viata a acestuia astfel incat sa beneficiezi la maxim de investitia ta.

Echipamentele oferite de Playzone Concept sunt produse conform standardelor internationale de calitate si siguranta la locul de joaca:

Urmareste- ne pe: