Proiecte de referinta amenajari spatii de joaca

In cei peste 10 ani de activitate, am amenajat sute de spatii de joaca, in aproape toate judetele din Romania. O buna parte dintre acestea, au fost amenajate cu fonduri nerambursabile prin Programele nationale Start-Up Nation sau prin alte proiecte europene de finantare.  

In toamna anului 2020, echipa Playzone Concept a amenajat in Franta, in localitatea Journiac, un spatiu de joaca de interior ce include una dintre cele mai complexe structuri modulare, construita pe 4 niveluri, a peste 200 mp/nivel. Acest spatiu de joaca se afla situat in complexul Univerland Extreme Fun – un adevarat univers al distractiei, original si inedit ce se desfasoara pe o suprafata impresionanta de zeci de mii de mp incluzand o diversitate de activitati precum Aqua Park, Lasser City, VR Galaxy & VR Family sau parc de distractie indoor tematic, pentru copiii de toate varstele. 

Vezi aici poze de la spatiul de joaca din complexul Univerland Extrem Fun, Journiac. Franta.

In 2018, Playzone Concept a finalizat amenajarea celui mai mare spatiu de joaca de interior din Europa: Superland Brasov – 17.000 mp. Este unul dintre proiectele de referinta cele mai complexe cu care ne mandrim, in care am montat un numar impresionant de echipamente de joaca, intr-un timp foarte strans. Daca locuiesti in Brasov sau daca esti in trecere prin oras, te invitam sa vizitezi acest spatiu pentru a descoperi un taram feeric al distractiei si pentru a vedea calitatea montajului si finisajele de exceptie ale echipamentelor.

Urmareste- ne pe: