Set Cuburi magnetice 3D CREATIVE
64 x 52 x 64 cm

Echipamente pentru spatii de joaca de interior

Cod produs: PLZ-801
Dimensiuni: (L x l x i): 64 x 52 x 64 cm

Grupe de varsta: + 3 ani

Set cuburi magnetice 3D 64x5x64 BASIC PLZ-800Set cuburi magnetice 3D 64x5x64 BASIC PLZ-800Set cuburi magnetice 3D 64x5x64 BASIC PLZ-800Set cuburi magnetice 3D 64x5x64 BASIC PLZ-800Set cuburi magnetice 3D 64x5x64 BASIC PLZ-800Set cuburi magnetice 3D 64x5x64 BASIC PLZ-800Set cuburi magnetice 3D 64x5x64 BASIC PLZ-800Set cuburi magnetice 3D 64x5x64 BASIC PLZ-800Set cuburi magnetice 3D 64x5x64 BASIC PLZ-800Set cuburi magnetice 3D 64x5x64 BASIC PLZ-800Set cuburi magnetice 3D 64x5x64 BASIC PLZ-800

Gama de echipamente din portofoliul Playzone Concept este mult mai variata. Daca te intereseaza vreun echipament anume sau o amenajare specifica si nu gasesti detalii pe site-ul nostru, nu ezita sa ne contactezi. Cu certitudine vom gasi cele mai bune solutii pentru proiectul tau!

Pret: 1.500 Euro + TVA

Pretul include:

» toate elementele componente ale echipamentului/ansamblului
» consultanta initiala si proiectare
» transportul pana la locatia de amenajat
» montajul echipamentelor/ansamblului

Suna-ne pentru detalii

Putem realiza structuri modulare in orice dimensiune, la cerere.

Iti oferim:
Proiectare si simulari 3D
Executie la cheie
Gama variata de culori la plase, protectii tevi si covorase
Mentenanta la cerere, postgarantie

Setul integreaza 100 buc. piese magnetice, in 4 forme: 76 buc. cuboid, 12 buc. triunghiuri, 8 buc. tesite si 4 buc. cu forma de piramida.

Greutate – 15 kg

Dimensiune pachet: 64 x 52 x 64 cm

 • Cuburile sunt lucrate manual din materiale de inalta calitate, durabile si sigure in utilizare. Au o textura moale si fina la atingere, fiind realizate din burete si tesatura 100% poliester.
 • Fiecare cub contine 24 magneti de tip neodim, magneti ce ajuta constructiile copiilor sa ramana solide, lipite. In acelasi timp, desprinderea cuburilor nu necesita efort mare din partea copiilor.
 • Culorile cuburilor sunt foarte placute si atragatoare pentru cei mici. Sunt disponibile combinatii variate de culori.
 • Realizate din materiale moi, cuburile magnetice 3D nu sunt zgomotoase. Singurul lucru pe care il vei auzi este chicoteala copiilor!
 • Dimensiunile, formele, culorile, textura cuburilor sau zgomotul usor produs prin lipirea a doua cuburi sunt foarte ajutatoare pentru fizioterapeuti, kinetoterapeuti sau in cabinete de recuperare medicala, precum si in sedintele de terapie senzoriala pe care specialistii le desfasoara la copiii cu dizabilitati.
  Toate materialele sunt conforme cu reglementarile in vigoare privind siguranta locurilor de joaca si sunt inofensive pentru copii.

Alege combinatia preferata de culori!

Cuburi magnetice 3D

Dezvolta abilitatile cognitive ale copiilor de toate varstele, gandirea logica, vederea in spatiu, intuitia, dexteritatea, atentia, creativitatea si imaginatia. Ajuta bebelusii si copiii mici sa invete culorile si formele geometrice, dezvoltand coordonarea ochi – mana.

Cuburile magnetice 3D exploreaza incredibilul potential pentru joaca si distractie al magnetismului, fiind echipate cu magneti nedomim puternici care permit realizarea de mini cladiri, poduri, figuri abstracte sau creatii amuzante. Posibilitatile de imbinare a cuburilor si de realizare a formelor sunt nelimitate. Si totul tine doar de imaginatie, curiozitate si creativitate!

Construieste-ti visul! Da frau liber imaginatiei si creativitatii!

Bucura-te de transformari magice, cu seturile de cuburi magnetice 3D! Vezi galeria de imagini cu exemple de constructii din cuburi 3D, pentru diferite tipuri de aplicatii si domenii!

Video

Cuburi magnetice 3D pentru spatii de joaca interior – Prezentare

Cuburi magnetice 3D – Creativitate in familie

PlayzoneConcept-JollyHeap - Aranjament cuburi magnetice 3D

Cuburi magnetice 3D – Aplicatii in Fizioterapie si Terapia de integrare senzoriala

Urmareste- ne pe: