Structuri modulare metal-HDPE

Structurile modulare confectionate din metal si HDPE (High-density polyethylene = plastic durabil vopsit in masa, cu densitate inalta, foarte rezistent la intemperii, la uzura, impact sau temperaturi extreme) vin intr-o varietate larga de modele, tematici, culori vesele si atragatoare, oferind copiilor multiple posibilitati de distractie si joaca.

Cu cat suprafata disponibila este mai generoasa, cu atat si libertatea de a combina diverse module si echipamente este mai mare. Recomandam amplasarea echipamentelor pe o structura de siguranta din: dale de cauciuc sau pardoseala din cauciuc turnata, nisip, iarba,  pietris sau scoarta de copac. Totul depinde de buget, de imaginatie, de preferinte, de numarul si varsta copiilor care vor beneficia de acel spatiu de joaca.

Putem oferi structuri modulare mici de pana in 50 mp, medii (50-100 mp) sau mari, de peste 100 mp.

Calitatea materialelor din care sunt confectionate echipamentele, durabilitatea si fiabilitatea acestora sunt atuurile noastre. Amenajam la cheie spatiile de joaca, de la idee pana la servicii de mentenanta post – montaj. Suntem atenti la fiecare detaliu in parte, te consiliem in procesul de selectie, iti oferim variantele cele mai potrivite si ne asiguram ca rezultatul iti va depasi orice asteptare.

Structurile modulare metal – HDPE cu suprafata de peste 100 mp sunt adevarate parcuri de distractie tematice, ce includ o varietate de echipamente adecvate copiilor cu varsta de peste 3 ani, precum: turnuri, tobogane simple, duble, in forma de tunel sau de spirala, plase si pereti de catarat, elemente de agilitate, jocuri interactive, casute, poduri fixe si mobile, bare tip pompier sau bare pentru gimnastica. Astfel de structuri modulare de exterior pot avea o capacitate de pana la 70-80 copii, fiind amplasate indeosebi in parcuri publice sau private, in spatii de joaca din centre de agrement sau in locatii special amenajate pentru petreceri in aer liber.

Urmareste- ne pe: