Trambuline

100% personalizabile pe forma, suprafata si preferintele tale!

Trambulinele sunt distractive si in acelasi timp sanatoase pentru dezvoltarea armonioasa a copiilor de toate varstele, ba chiar si a adultilor. Datorita miscarii efectuate, saritul pe trambulina este sportul potrivit pentru a-i ajuta pe copii sa isi imbunatateasca echilibrul, sa isi intareasca musculatura si articulatiile fara riscuri de accidentare. 

Trambulinele din oferta Playzone Concept fac parte din gama echipamentelor profesionale pentru spatiile de joaca de exterior, fiind realizate din materiale de cea mai buna calitate, sigure si rezistente la uzura, trafic intens, radiatii UV sau intemperii. 

Iti oferim atat trambuline individuale, cat si parcuri de trambuline configurabile pe forma si dimensiunea dorita, in functie de suprafata disponibila si de numarul maxim de copii sau adulti care vor beneficia de respectivul echipament. 

Bazat pe acelasi principiu al trambulinelor, parcul de trambuline reuneste zeci de saltele de sarit, intr-un ansamblu si concept unitar. Pe suprafetele elastice se pot desfasura o multitudine de activitati de agrement: dansuri, fitness/gimnastica, sarituri in piscine cu bureti, se poate juca baschet sau se pot serba zile de nastere. 

In parcurile de trambuline amenajate de Playzone Concept distractia este la cele mai inalte cote (si la propriu, si la figurat :).

Urmareste- ne pe: