Structuri modulare

Structurile modulare pentru spatii de joaca de interior ofera posibilitati nelimitate pentru distractie. Pot fi personalizate pe suprafata disponibila, pe tematica dorita si in culorile preferate, pe bugetul pe care esti dispus sa il aloci, prin combinarea echipamentelor adecvate varstei copiilor pentru care se doreste amenajarea respectivului spatiu. 

Aceste structuri se pot intinde pe unul sau mai multe niveluri in functie de inaltimea spatiului disponibil, incluzand o diversitate de echipamente, de la cele mai simple pentru copilasii de doar cativa ani, pana la cele complexe, pentru tinerii dornici de aventura si distractie. 

Fie ca doresti sa amenajezi un spatiu nou, sa il extinzi sau sa il renovezi pe cel existent, Playzone Concept iti este alaturi inca de la faza de idee si proiect, pana la serviciile de montaj si mentenanta. Te consiliem in demersurile tale, te ajutam cu masuratori exacte la fata locului, cu simulari 3D, cu selectii de echipamente si detalii specifice, pentru ca tu sa faci cea mai buna alegere. 

 

Filtreaza structurile modulare dupa dimensiune

Urmareste- ne pe: