Tiroliana Roller Coaster

Tiroliana Roller Coaster este unul dintre cele mai spectaculoase echipamente intalnite de obicei in parcurile de distractie, ce ofera copiilor experiente si sentimente extraordinare. In amenajarea spatiilor de joaca de interior, integram tirolienele Roller Coaster in Traseele de Aventura, alaturi de obstacole cu cercuri din cauciuc, poduri miscatoare, rampe valurite, plase sau turnuri de catarare. Combinam astfel senzatia unica de “zbor” oferita de o tiroliana clasica, cu beneficiile de dezvoltare personala si provocarile inedite ale unui traseu de aventura.

Tiroliana Roller Coaster se poate monta in spatiile de joaca de interior cu o inaltime de minim 5 m, fiind destinata atat copiilor mai mari, dornici de noi provocari, de activitati prin care sa isi depaseasca propriile limite si sa isi dezvolte abilitatile sportive, cat si pentru cei mai mici si mai curajosi, cu varsta de peste 3 ani. 

Amenajeaza in spatiul de joaca un Traseu de Aventura cu tiroliana profesionala Roller Coaster de la Playzone Concept si vei vedea cat de multa bucurie si distractie vei aduce copiilor!

Urmareste- ne pe: