Tiroliene pentru interior

Tiroliana este una dintre cele mai spectaculoase si distractive activitati, din ce in ce mai des intalnita in spatiile de joaca, atat de exterior cat si de interior. Este preferata copiilor, dornici de aventura si adrenalina, extrem de incantati de viteza cu care acestia pot “zbura” intre cele doua puncte ale tirolianei.

Tiroliana poate fi amenajata in spatiul de joaca ca si echipament individual sau integrata intr-o structura modulara, impreuna cu alte echipamente precum: trambuline, tobogane, plase si structuri de catarat, piscine cu bile multicolore.

Tirolienele Roller Coaster sunt echipamente componente ale Traseelor de Aventura, fiind necesara o inaltime a spatiului de minim 5 m.  Combinam astfel senzatia unica de “zbor” oferita de o tiroliana clasica, cu beneficiile de dezvoltare personala si provocarile inedite ale unui traseu de aventura.

Amenajeaza in spatiul de joaca o tiroliana profesionala de la Playzone Concept si vei vedea cat de multa bucurie si distractie vei aduce copiilor!

Urmareste- ne pe: