Trambuline, Parcuri de Trambuline

Amenajam in spatiile de joaca de interior trambuline profesionale pentru copii si parcuri de trambuline, intr-o varietate de forme, culori si dimensiuni. Realizate din materiale de cea mai buna calitate, rezistente, sigure, trambulinele din oferta noastra asigura distractie garantata, fiind printre echipamentele preferate de catre copiii de toate varstele.

Din dorinta de a combina beneficiile trambulinelor intr-un mod cat mai interactiv si distractiv, am inclus in portofoliul nostru de produse si Trambulinele cu afisaj electronic si panou interactiv. Copiii sar pe saltele avand obiectiv atingerea casetelor luminoase pozitionate la diferite inaltimi ale panoului lateral al trambulinei. Afisajul electronic va indica scorul obtinut in cadrul jocului de catre fiecare copil in parte. 

Parcul de trambuline include zeci de saltele de sarit, plane sau inclinate, asamblate intr-un concept unitar. Pe suprafetele elastice se pot desfasura o multitudine de activitati de agrement, pentru copii de toate varstele, ba chiar si pentru adulti: dansuri, fitness/gimnastica, sarituri in piscine cu bureti sau se poate juca baschet. In parcurile de trambuline amenajate de Playzone Concept distractia este la cele mai inalte cote (si la propriu, si la figurat :))

Urmareste- ne pe: