Trasee aventura

Atat pentru copiii mai mari dornici de experiente inedite, de noi provocari, de activitati prin care sa isi depaseasca propriile limite si sa isi dezvolte abilitatile sportive, cat si pentru cei mai mici si curajosi, cu varsta de peste 3 ani, iti propunem integrarea traseelor de aventura in spatiile de joaca de interior. Garantat le vei oferi maxima distractie si un timp de calitate petrecut la locul de joaca! 

Recomandam amplasarea traseelor de aventura in spatii de joaca de interior cu inaltimea de minim 3 m (minim 5 m daca este inclusa si tiroliana Roller Coaster), pentru a integra optim elementele componente si pentru a asigura diferite grade de dificultate acestora.

In amenajarea spatiilor de joaca de interior care includ un Trasee de Aventura, putem integra si o Tiroliana Roller Coaster, combinand astfel senzatia unica de “zbor” oferita de o tiroliana clasica, cu beneficiile de dezvoltare personala si provocarile inedite ale unui traseu de aventura. Ducem astfel distractia la cote de neimaginat, intr-un spatiu de joaca inedit, modern, dotat cu cele mai spectaculoase echipamente profesionale!

Toate elementele componente ale traseelor de aventura sunt alcatuite din materiale de calitate premium, sigure, conforme normelor si standardelor in vigoare. Traseele de aventura includ harnasamente, elemente de siguranta, casti de protectie, cleme si sisteme de inchidere. 

Urmareste- ne pe: