Trasee aventura

Atat pentru copiii mai mari dornici de experiente inedite, de noi provocari, de activitati prin care sa isi depaseasca propriile limite si sa isi dezvolte abilitatile sportive, cat si pentru cei mai mici si curajosi, cu varsta de peste 3 ani, iti propunem integrarea traseelor de aventura in spatiile de joaca de interior. Garantat le vei oferi maxima distractie si un timp de calitate petrecut la locul de joaca! 

Recomandam amplasarea traseelor de aventura in spatii de joaca de interior cu inaltimea de minim 3 m, pentru a integra optim elementele componente si pentru a asigura diferite grade de dificultate acestora.

Iti oferim o gama larga de trasee de aventura, pentru suprafete mici, medii sau mari. Acestea cuprind o diversitate de echipamente, de la simple la complexe, cele mai multe dintre ele suspendate sau miscatoare, pozitionate orizontal sau vertical: tuneluri miscatoare, obstacole cu cercuri din cauciuc, tuburi verticale miscatoare, platouri din lemn pentru stationare, rampe valurite, tuburi verticale cu coborare prin alunecare sau turnuri de catarare de diferite forme.

Elementele componente ale traseelor de aventura sunt alcatuite din materiale de calitate premium, sigure, conforme normelor si standardelor in vigoare. Traseele de aventura includ harnasamente, elemente de siguranta, casti de protectie, cleme si sisteme de inchidere. 

Urmareste- ne pe: