Structuri modulare lemn-HDPE

Structurile modulare realizate din lemn si HDPE reprezinta o categorie aparte de echipamente pentru locurile de joaca de exterior, de o calitate exceptionala, avand stalpii structurii realizati din lemn stratificat in 3 straturi, impregnat cu lac culoarea verde inchis. Elementele de acoperis sunt realizate din placi HDPE (plastic cu densitate si durabilitate foarte mare, rezistent la uzura, la razele UV, la intemperii si la temperaturi extreme). Materialele sunt tratate pentru o durata de viata indelungata, pentru un trafic intens, dar si pentru a elimina orice risc de accidentare, alergie sau intoxicatie a copiilor.

Aceste echipamente de joaca se incadreaza armonios in peisajul naturii, fiind recomandate indeosebi pentru eleganta aparte, designul modern, calitatea si durabilitatea crescuta. 

Structurile modulare includ o varietate de echipamente realizate din lemn triplu stratificat in combinatie cu HDPE, precum: turnuri, poduri, scari de acces, leagane, tobogane, pereti si plase de catarat, elemente de agilitate, jocuri interactive si multe alte elemente care duc distractia copiilor la superlativ. 

In functie de suprafata disponibila, structurile modulare de exterior se pot configura pentru spatii de joaca de dimensiuni mici (sub 50 mp), medii (50 – 100 mp) sau mari (peste 100 mp). Sunt disponibile intr-o varietate de tematici si culori in functie de solicitarile clientilor nostri si sunt concepute special pentru fiecare categorie de varsta in parte.  

Filtreaza structurile modulare dupa dimensiune

Urmareste- ne pe: