Terenuri si piste mini-golf indoor

Mini-golful este una dintre activitatile de divertisment inedite, foarte indragite de copii, indiferent daca se desfasoara in interiorul unei locatii sau in natura. Reprezinta un sport in sine, distinct de golf-ul clasic, fiind recunoscut oficial de Ministerul Tineretului si Sportului in anul 2003.

Mini-golful dezvolta indemanarea copiilor, capacitatea lor de concentrare, atentia, disciplina si spiritul competitiv. Este o activitate ce poate fi integrata cu succes in spatiile de joaca de interior sau exterior, la hoteluri, restaurante sau pensiuni, in scoli si gradinite, in centre comerciale, la piscine, parcuri de agreement si plaje.

Iti oferim amenajari complete de terenuri de minigolf de interior, adaptate spatiului disponibil, precum si piste individuale de minigolf, care sa completeze activitatile de divertisment pe care le ai integrate in locatia ta. Poti organiza cursuri de minigolf, concursuri, aniversari si petreceri tematice.

Prin amenajarea unui teren de mini-golf indoor aduci joaca si distractia la un alt nivel, te diferentiezi de alte spatii de joaca din orasul tau, atragi copii de toate varstele oferind DIVERSITATE, INEDIT, NOUTATE.

Urmareste- ne pe: